Ny telefoni tidigare än planerat 

Vi har byt telefon leverantör och fått nytt telefonnummer 070 697 27 44 där hela styrelsen nås under telefontiden. När man ringer så kopplas samtalet till första tillgängliga.
Det går inte att skicka sms till 070 697 27 44 längre!

Fram över kommer vi koppla in flera olika tjänster. 

Uppgift om telefontid hittar du på telefontid.hgfnynas.com

Eftersom tjänsten blev inkopplad betydligt tider än planerat så kan det före komma störningar,  eftersom fortfarande jobbar med inställningar men vi hoppas att de det flytta på smärtfritt.

Hyresgästföreningen Nynäshamn 

Information från AB Nynäshamnsbostäder 

COM HEM ANSLUTER SIG SOM TJÄNSTELEVERANTÖR I DET ÖPPNA NÄTET

Com Hem har skrivit avtal med Svenska Stadsnät och kommer inom kort att vara valbara som tjänsteleverantör i det öppna nätet. Det innebär att du kan välja att även i fortsättningen köpa bredband, telefoni och eventuella tv-tjänster från Com Hem.

Leveransen av tjänsterna via koaxialkabelnätet är förlängt med i dagsläget tre månader och kommer att upphöra 2017-10-01.
Har du redan egna avtal för digital-TV, bredband eller telefoni via Com Hem kommer du att få erbjudande om att flytta över dessa till Com Hem:s tjänster i det öppna nätet. Observera att du kan använda din TiVo box som tidigare även i det öppna nätet.
Om du inte är intresserad av Com Hem:s tjänster efter 2017-06-30 ber vi dig kontakta Com Hem på 90 222 omgående för att säga upp ditt avtal för att uppsägningen ska ske 2017-06-30. Observera, tilläggsavtalen löper inte ut automatiskt enligt tidigare avisering utan du måste själv kontakta Com Hem och säga upp ditt avtal.

Fortsätter du använda dina tilläggstjänster från Com Hem under förlängningstiden kommer Com Hem att debitera dig som tidigare. 

Som tidigare meddelats så ingår TV-boxen från Telia i din hyra med 70 kr/månad.
AB Nynäshamnsbostäder

Hyresgästföreningen Nynäshamn byter till Tele2

Hyresgästföreningen Nynäshamn har ikväll beslutar byta till Tele2 genom detta beslut gör vi en besparing som kan användas till bostadspolitiken.

Vi kommer till en början behålla våra telefonnummer, flytten sker mellan 19 mars kl 19:00-24 mars kl 13:00 och då kommer vi inte vara kontaktbar. 

3 maj kommer vi byta telefonnummer vilket det bli är ännu inte klart och den dagen kommer vi har stängt. Vi återkommer så snart vi fått besked vilket nummer det blir.

Hyresgästföreningen Nynäshamn