Hyresvärd polisanmäls av bostadsborgarrådet — Hem & Hyra

– I det här huset har alltså föräldrar behövt åka med barnvagnar i en hiss som inte är godkänd och säker. Det är otroligt upprörande,… Läs mer Inlägget Hyresvärd polisanmäls av bostadsborgarrådet dök först upp på Hem & Hyra.

via Hyresvärd polisanmäls av bostadsborgarrådet — Hem & Hyra

Antalet invånare ökar i Nynäshamns kommun

För tolfte året i rad fortsätter antalet kommuninvånare i Nynäshamn att öka. Under förra året steg antalet invånare med 357 personer jämfört med året innan, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB).

via Antalet invånare ökar i Nynäshamns kommun — Nynäshamns kommun

Risk för tillfällig ökad lukt från Nynas

Nynas AB kommer under perioden mars – oktober 2018 att genomföra en teknisk åtgärd för att byta ut en surgaskompressor. Det kan utgöra en risk för att det kan lukta mer än vanligt innan arbetet är helt färdigställt.

via Risk för tillfällig ökad lukt från Nynas — Nynäshamns kommun

”Låt inte D. Carnegie bygga nytt i Järva”

D. Carnegie sköter sina hyreshus så illa, enligt Hyresgästföreningen, att föreningen vänt sig till Stockholms stad. Om bolaget ska bygga ett nytt hyreshus på sin… Läs mer Inlägget ”Låt inte D. Carnegie bygga nytt i Järva” dök först upp på Hem & Hyra.

via ”Låt inte D. Carnegie bygga nytt i Järva” — Hem & Hyra

Hyresgäst kräver tillbaka 139 000 i överhyra

Hem & Hyra har tidigare skrivit om att börsnoterade D. Carnegie tillsammans med företaget Pomeroll och Centoria AB hyrt ut lägenheter som kostade 6 500… Läs mer Inlägget Hyresgäst kräver tillbaka 139 000 i överhyra dök först upp på Hem & Hyra.

via Hyresgäst kräver tillbaka 139 000 i överhyra — Hem & Hyra

Tung trafik omdirigerades på grund av halt väglag

Med anledning av det kraftiga snöovädret omdirigerade polisen tunga lastbilsfordon från länsväg 225 mellan Södertälje och Ösmo under flera timmar på tisdagkvällen.Klockan 21:15 meddelade polisen att länsväg 225 åter är öppen för all trafik, alltså även tunga lastbilar. Tidigare under kvällen omdirigerades tung lastbilstrafik för att minska risken för trafikstopp vid eventuella avåkningar.

via Tung trafik omdirigerades på grund av halt väglag — P4 Stockholm

Hårt väder över Stockholm – uppmanas lämna bilen hemma

Länsstyrelsen uppmanar de som kan att lämna bilen hemma.Lyssna: Patrik Larsson på Trafikredaktionen om morgonenTrafikverket varnar för kraftigt snöfall och hårda vindar i Stockholms län. Pendeltågen mellan Nynäshamn och Ösmo ställs in och nu uppmanar länsstyrelsen folk att lämna bilen hemma. Har du bilder från snöovädret? Skicka till p4stockholm@sverigesradio.seSnön fortsätter att falla över länet under…

via Hårt väder över Stockholm – uppmanas lämna bilen hemma — P4 Stockholm