Sämre när privatvärdar tog över i Stockholm

Var fjärde kommunal lägenhet har sålts till privata värdar sedan 1990. Hem & Hyra har undersökt vad hyresgästerna i 5 900 av dessa lägenheter tycker om det. Hos samtliga nio bolag är hyresgästerna mer missnöjda än hos de grannar som bor kvar hos allmännyttan.

via Sämre när privatvärdar tog över i Stockholm — Hem & Hyra

Carin får 100 procents hyreshöjning när huset rivs

Hyresgäster i Tyresö har fått ett dyrt erbjudande. När Riksbyggen ska riva deras hus tvingas de flytta till lägenheter i andra kommuner med dubbelt så hög hyra. ”Vi ska försöka lösa det här”, säger Veronica Persson, Riksbyggen.

via Carin får 100 procents hyreshöjning när huset rivs — Hem & Hyra

Ekobrottsmyndigheten slog till mot Östersundshem – vd:n försvunnen

I morse gjorde ekobrottsmyndigheten en razzia på Östersundshems vd:s arbetsrum och beslagtog hans dator. Varken styrelsen eller personalen har någon förklaring – och ingen har kunnat få tag i vd:n Daniel Kindberg.

via Ekobrottsmyndigheten slog till mot Östersundshem – vd:n försvunnen — Hem & Hyra

Nordsydliga skärgårdslinjen ska trafikera fler bryggor

Inloppet av Arholma i Norrtälje kommun.Lyssna: Gustav Hemming (C): I framtiden kör vi kanske till slutet av augustiDen nordsydliga skärgårdslinjen får en utökad tidtabell. Linjen mellan Arholma och Nynäshamn ska trafikeras av två båtar – och nya bryggor ska angöras.På Strömkajen i centrala Stockholm kikar Lis, Terje, Mikael, Gina och Kia på den färska tidtabellen…

via Nordsydliga skärgårdslinjen ska trafikera fler bryggor — P4 Stockholm