Fonus – Medlemserbjudan!

Om du är medlem i någon av Fonus medlemsföreningar har du förmåner hos både Fonus och Familjens jurist. Du tar del av dem genom att boka tid hos Fonus respektive Familjens jurist via särskilda bokningssidor.

I första hand är det medlemsföreningarna som ska informera om förmånerna och länka till bokningssidorna, men du kan även nå dem här. Ange vilken av våra ägarförening ar du är medlem i.


500 kr prisavdrag på begravning hos Fonus

Vid händelse av dödsfall i din familj ger Fonus 500 kr avdrag på priset. Som medlem får du även 2 000 kr lägre pris på gravsten för minst 14 000 kr.

Till bokningssidan.


750 kr prisavdrag på första konsulttimmen hos Familjens jurist

Som medlem i någon av Fonus ägarorganisationer får du, om ditt besök bokas här, 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen. Gäller alla ärenden utom rättshjälp och rättsskydd.

Till bokningssidan


Våra ägare och medlemmar är med och bidrar till Fonus utveckling. Dina önskemål och synpunkter spelar roll för hur vi använder eventuell vinst och utvecklar Fonus vidare. Visst är det viktigt med vinst och lönsamhet, men för Fonus är det inte enda målet. Vi ska framför allt vara till nytta för våra medlemmar. Dels genom att hålla priserna nere på marknaden, dels genom att verka för en god sed inom begravning och juridik.

Fonus är rikstäckande – det är alltid nära till er kontaktperson. Tillsammans kan vi bjuda in era medlemmar till träffar där vi berättar om svarar på frågor om begravningar och familjejuridik.

Kontakta Fonus om du vill veta mer här nedan