Telefoner

Nu ska våra telefoner fungera normalt igen efter tidigare driftproblem oss Tele2. Vi kommer bemanna upp på måndag för att säkerställa att alla som inte kommit i kontakt med oss de senaste dagarna ska få svar. Vi kommer ha telefontid den 24 juni mellan kl 13:00-16:00 om behov finns kommer vi förlänga telefontiden så länge vi har kö.

Hyresgästföreningen Nynäshamn

”Med dagens system är det fritt fram att hyra ut svart” — Hem & Hyra

Alltfler bostadsbolag tar krafttag mot olovlig andrahandsuthyrning. Men om hyresgästen vägrar flytta måste värden gå till hyresnämnden i Stockholm. Väl i hyresnämnden nedprioriteras svartuthyrning på… Läs mer Inlägget ”Med dagens system är det fritt fram att hyra ut svart” dök först upp på Hem & Hyra.

via ”Med dagens system är det fritt fram att hyra ut svart” — Hem & Hyra

Stora störningar hos Tele2 — Nyheter (Ekot)

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet.– Det är en fortsatt driftstörning på telefoni, vilket innebär att man kan uppleva begränsad framkomlighet när man ska ringa, säger Louise Ekman, presstalesperson på Tele2, till TT. I nuläget finns ingen prognos för när felet kan vara löst. – Vissa…

via Stora störningar hos Tele2 — Nyheter (Ekot)

Eldningsförbud i hela Stockholms län — P4 Stockholm

Lyssna: eldningsförbud länetLänsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 16.00 den 16 juni. Förbudet gäller tillsvidare.Med anledning av den senaste tidens värme och torka råder hög brandrisk i skog och mark. Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningstjänster och utifrån SMHI:s prognosunderlag därför beslutat att eldningsförbud ska…

via Eldningsförbud i hela Stockholms län — P4 Stockholm

Kongos ambassad vräks för miljonskuld i hyra — Hem & Hyra

Republiken Kongo, den Demokratiska republiken Kongos södra och mindre landsgranne har fått stora problem att betala hyran i Sverige. I flera år har landet legat… Läs mer Inlägget Kongos ambassad vräks för miljonskuld i hyra dök först upp på Hem & Hyra.

via Kongos ambassad vräks för miljonskuld i hyra — Hem & Hyra