Var fjärde positiv till inneboende — Hem & Hyra

Bostadsbristen är akut i många kommuner – särskilt inför terminsstart är trycket på lägenheter högt. Det gör att fler söker alternativa boendeformer. Nya siffror visar att var fjärde svensk kan tänka sig att ha en inneboende.

via Var fjärde positiv till inneboende — Hem & Hyra

Anhörig- och seniordag 1 oktober — Nynäshamns kommun

Den 1 oktober är det dags för årets Anhörig- och seniordag. Kom till Folkets hus och träffa utställare, få information om kommunens fixartjänst, biblioteket, Södertörns brandförsvar, grannstödsilen och mycket mer. PRO bjuder på körsång.

via Anhörig- och seniordag 1 oktober — Nynäshamns kommun

Nationell riskanalys efter knivdådet i Malmö — Hem & Hyra

Det våldsamma rånförsöket på Hyresgästföreningen för ett och ett halvt år sedan fick hela organisationen att omvärdera sin syn på säkerhet. ”Vi har inte råd att misslyckas eller göra några fel”, säger förbundschefen Jonas Nygren.

via Nationell riskanalys efter knivdådet i Malmö — Hem & Hyra

Håll Sverige rent om sopdumpningen: Handlar om bekvämlighet — P4 Stockholm

Johanna Ragnartz, vd på Håll Sverige Rent.Lyssna: Hushållssopor som dumpas i papperskorgar lockar råttor På flera håll i länet ställer illegal sopdumpning till problem, bland annat i Södertälje. Enligt Johanna Ragnartz från Håll Sverige Rent kan dumpningen handla om att folk är bekväma av sig.Vid flera återvinningsstationer i Södertälje dumpas det massvis med sopor i form av…

via Håll Sverige rent om sopdumpningen: Handlar om bekvämlighet — P4 Stockholm

Huge körde hissar med användningsförbud — Hem & Hyra

Hem & Hyra fick signaler om att Huges hissar i Visättra inte fungerar som de ska. Hyresgäster menade att de fastnade i hissarna och att… Läs mer Inlägget Huge körde hissar med användningsförbud dök först upp på Hem & Hyra.

via Huge körde hissar med användningsförbud — Hem & Hyra

Efter förra årets tapp: Antalet medlemmar ökar igen — Hem & Hyra #nynäshamn #ösmo #sorunda #storavika

Efter att ha minskat med 2 750 medlemmar förra året pekar kurvan uppåt igen. Hittills i år har antalet medlemmar i Hyresgästföreningen ökat med 1874 personer, men Västra Sverige fortsätter att tappa medlemmar.

via Efter förra årets tapp: Antalet medlemmar ökar igen — Hem & Hyra

Stekte potatis – krävs på en miljon i skadestånd — Hem & Hyra #storavika

Historien om Bengt Sennerstad i Stora Vika utanför Nynäshamn börjar med att han lagar en vanlig middag en januarikväll 2018. – Jag skulle steka potatis… Läs mer Inlägget Stekte potatis – krävs på en miljon i skadestånd dök först upp på Hem & Hyra.

via Stekte potatis – krävs på en miljon i skadestånd — Hem & Hyra

Kvinna hittad död i förråd – inneboende vräks — Hem & Hyra

En kvinna har hittats död i ett källarförråd på Kungsholmen. Hur det gått till utreds av polisen. Samtidigt ockuperar hennes kvinnliga inneboende lägenheten.

via Kvinna hittad död i förråd – inneboende vräks — Hem & Hyra

Modulhärvan – Haninge kommun riskerar 20 miljoner i skadestånd — Hem & Hyra

Historien med Haninge kommuns modulbostäder har varit en följetong i Hem & Hyra. Kommunen har betalat nära fyra miljoner i hyra i slutet av 2017… Läs mer Inlägget Modulhärvan – Haninge kommun riskerar 20 miljoner i skadestånd dök först upp på Hem & Hyra.

via Modulhärvan – Haninge kommun riskerar 20 miljoner i skadestånd — Hem & Hyra